Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 2 Φεβρουαρίου το NieR Re[in]carnation Official Live Stream #0

*
Η Square Enix ανακοίνωσε πως το NieR Re[in]carnation Official Live Stream #0 θα μεταδοθεί στις 2 Φεβρουαρίου, 13:00 ώρα Ελλάδος, μέσω YouTube και Niconico. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, θα απαντηθούν ορισμένα ερωτήματα των θεατών, θα συζητηθούν τα σχέδια για μελλοντικά live streams και θα προβληθεί το τελευταίο trailer του παιχνιδιού. Οι χρήστες ενθαρρύνονται μάλιστα να θέσουν τα ερωτήματα τους πριν την εκπομπή μέσω twitter, χρησιμοποιώντας το παρακάτω hashtag “#リィンカネ生 #コーナー"

Το NieR Re[in]carnation θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 18 Φεβρουαρίου 2021 σε iOS και Android. Έχει ανακοινωθεί η κυκλοφορία του παιχνιδιού και στις δυτικές αγορές αλλά δεν έχει οριστεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*